Targi i konferencje

Casp System Sp. z o. o. w roli Złotego Sponsora w czasie konferencji- Majówka Młodych Biomechaników

W dniach 8-10.05.2015 r. będziemy mieli przyjemność wziąć udział w roli Złotego Sponsora w XII Konferencji Naukowej- Majówka Młodych Biomechaników im. prof. Dagmary Tejszerskiej.Dodatkowo 07.05.2015 r., nasi Pracownicy będą prowadzić warsztaty dla uczestników konferencji. Warsztaty będą dotyczyć zastosowania inżynierii odwrotnej w medycynie.Zapraszamy do odwiedzenia naszego stoiska- do zobaczenia w Ustroniu!

Medal Targów Kielce dla Casp System Sp. z o. o.

Jest nam miło Państwa poinformować, że firma Casp System Sp. z o. o. zdobyła Medal Targów Kielce za ręczny, laserowy skaner 3DHandyScan3D oraz Wyróżnienie Targów Kielce za laserową głowicę skanującą 3D ZEPHYR II.

CONTROL-STOM- Targi Kielce

Firmy Casp System Sp. z o. o. i EXTEND3D mają przyjemność zaprosić Państwa do odwiedzenia stoiska nr 23 w hali „E” w czasie Targów Przemysłowej Techniki Pomiarowej CONTROL-STOM, które odbędą się w dniach 10-12 marca 2015 roku, na terenie Targów Kielce, ul. Zakładowa 1.

Casp System Dofinansowanie

Wdrożenie systemu klasy B2B automatyzującego procesy biznesowe zachodzące pomiędzy CASP System i Partnerami biznesowymi firmy.
Projekt jest współfinansowany przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego
2002 - 2015 © Copyright Caspsystem www.caspsystem.pl / Polityka prywatności / Zastrzeżenia prawne / Kontakt